دارچین سیگاری

37,000تومان700,000تومان

 دارچین سیگاری سیلان

نام علمی: cinnamon

نام های دیگر: دارچینی ودارصینی

طبع:  گرم وخشک

محل رویش:  هند و چین

مورد استفاده: چاشنی غذا و شیرینی، درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد، ضدآلزایم، کاهش وزن

موارد مصرف: به عنوان طعم دهنده در غذا به میزان لازم استفاده می شود.

شناسه محصول: نامعلوم دسته:

توضیحات

دارچین چیست؟
دارچین ادویه ای معطر است که از گونه های مختلف از درختان دارچین (Cinnamomum) گرفته می شود. در شرایطی که ممکن است دارچین را به غذا یا سریال صبحانه خود اضافه کنید، این ادویه هزاران سال است که در پزشکی سنتی و حفظ مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

برای به دست آوردن دارچین، پوست درونی درختان دارچین باید کنده شوند. سپس، پوست های تهیه شده خشک می شوند که موجب لوله ای شکل شدن پوست و شکل گیری چوب های دارچین می شود، که می تواند با پردازش بیشتر از آنها پودر دارچین تهیه کرد.

انواع مختلفی از دارچین به فروش می رسند، اما به طور معمول در دو دسته مختلف طبقه بندی می شوند:

سیلان: به نام «دارچین واقعی» نیز شناخته می شود و گران قیمت‌ترین نوع دارچین است.

کاسیا: نمونه ای ارزان‌تر است و در اکثر محصولات غذایی حاوی دارچین یافت می شود.

در شرایطی که در قالب دو نوع به فروش می رسد، اما تفاوت های مهمی بین این دو نوع دارچین وجود دارد که در ادامه این مقاله به آنها اشاره خواهد شد.

دارچین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که فواید سلامت بسیاری را ارائه می کنند
نگاهی سریع به ارزش تغذیه ای دارچین ممکن است به این باور منجر نشود که با یک ابرماده غذایی مواجه هستید. اما در شرایطی که دارچین از ویتامین ها یا مواد معدنی فراوان بهره نمی برد، حاوی مقدار زیادی از آنتی اکسیدان ها است که فواید سلامت این ماده غذایی را موجب می شوند.

در حقیقت، گروهی از دانشمندان محتوای آنتی اکسیدانی 26 گیاه دارویی و ادویه مختلف را مورد مقایسه قرار داده و دریافتند که دارچین پس از سیر در جایگاه دوم از نظر بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها قرار دارد. آنتی اکسیدان ها از این نظر مهم هستند که به بدن در کاهش استرس اکسیداتیو، نوعی آسیب به سلول ها، که رادیکال های آزاد موجب آن می شوند، کمک می کنند.

استرس اکسیداتیو تقریبا در ابتلا به همه بیماری های مزمن از جمله دیابت نوع 2 نقش دارد.

دارچین از انسولین تقلید می کند و حساسیت به انسولین را افزایش می دهد
افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند، چه لوزالمعده قادر به تولید انسولین کافی نباشد یا سلول های به درستی به انسولین واکنش نشان ندهند، با سطوح بالای قند خون مواجه می شوند. دارچین ممکن است از طریق تقلید آثار انسولین و افزایش انتقال گلوکز به سلول ها به کاهش قند خون کمک کرده و با دیابت مقابله کند.

همچنین، دارچین از طریق افزایش حساسیت به انسولین، قند خون را کاهش می دهد زیرا انسولین را در انتقال گلوکز به سلول ها کارآمدتر می کند.

6 مورد از خواص دارچین 

نام علمی دارچین “cinnamomum zeylanicum ” است و سرشار از اسانس كه بر اثر حرارت اسانس و رایحه آن كاهش پیدا می‌كند. این اسانس در صورت تازه بودن به رنگ زرد روشن است ولی به مرور زمان و به علت اكسیده شدن به رنگ‌های زرد طلایی و سپس قهوه‌ای مایل به قرمز درمی‌آید.

* دارچین موجب آرامش بدن می‌شود
دارچین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون نیز مفید است و مانند گرد و تنتور به صورت دارو به كار می‌رود.

* دارچین ضد درد و آنتی‌اكسیدان است
دارچین گیاهی است كه در ایران وجود ندارد و بیشتر از كشورهای شرق آسیا وارد می‌شود.
پوسته‌های این درخت دارای اسانس زیادی است و بهترین پوسته دارچین پوست درختان یك تا 6 ساله است و اگر سن درخت بیشتر از 6 سال باشد، اسانس گیاه كاهش پیدا می‌كند.
بهتر است پوست دارچین تا زمان مصرف، پودر نشود به دلیل اینكه اسانس آن از بین می‌رود همچنین بهتر است پودر دارچین در ظروف شیشه‌ای رنگی نگهداری شود. بدترین ظروف برای نگهداری ادویه‌ها ظروف پلاستیكی است كه موجب تبخیر اسانس ادویه می‌شود.

دارچین ضددرد، ضدآلرژی، ضدتهوع، آنتی‌اكسیدان، ضدتب، ضدسرطان و قابض (ضداسهال) است همچنین معرق، محرك، كاهنده فشارخون، چربی خون و آرام‌بخش است و برای تقویت معده، نفخ و اسپاسم معده مفید است. این گیاه دارای طبیعت گرم و اشتهاآور است و بهتر است افراد سردمزاج از آن استفاده كنند.

می‌توان 2 تا 4 گرم از دارچین را به صورت چای مصرف كرد. برای رفع عوارض سرماخوردگی نیز می‌توان از آن استفاده كرد. اسانس دارچین در ضدعفونی كردن مجاری تنفسی مؤثر است همچنین می‌توان از دارچین روغن ماساژ تهیه كرد كه برای دردهای اسكلتی مفید است.

 

توضیحات تکمیلی

وزن نامعلوم
ابعاد نامعلوم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دارچین سیگاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *